Chicago

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Chicago

Chicago

V dvajsetih letih prejšnjega stoletja je bilo v Združenih državah Amerike res pestro obdobje. Sodobni umetniki so ga tako vzljubili, da še danes režiserji snemajo filme o tem obdobju, pisatelji pišejo nove knjige o njem, razvijalci programske opreme spletnih igralnic pa izdelujejo barvite brezplačne igralne avtomate, najpogosteje posvečene Chicagu in njegovim razbojnikom. Eden od takšnih video igralnih avtomatov, ki vam jih ponuja Novomatic, se imenuje Chicago.

Ne mislite, da gre za banalen model znanega proizvajalca s standardnim naborom možnosti in dolgočasno grafiko. Ne dvomimo, da vas bo ta igra resnično presenetila. To še enkrat dokazuje, da se novi igralni avtomati podjetja Novomatic resnično lahko kosajo z izdelki najboljših blagovnih znamk.

Zato si preberite naš pregled igralnih avtomatov v Chicagu.

 • Število bobnov5
 • Število vrstic20

Igranje reže Chicago

Chicago je video igralni avtomat s petimi koluti, posebnimi simboli, brezplačnimi vrtljaji, dodatnimi množitelji, tvegano igro in drugimi funkcijami.Igralni avtomat lahko igrate na eni do dvajsetih linijah in na vsako od njih položite od dvesto do petsto kreditov. Njihova nominalna vrednost je določena s pravili igralnice. Najvišja stava je deset tisoč kreditov. Za izplačilo kombinacij morate na aktivni liniji videti več enakih slik v vrsti, začenši s prvim kolutom. Morata biti dva ali trije ali več. Dobitek se izračuna z množenjem kvote kombinacije (do x10.000) s stavo na linijo. Če ste dovolj hazarderski, lahko v igri s kvotami poskusite povečati izplačilo. Tu morate uganiti barvo zaprte karte. Pravilni odgovor podvoji znesek. Omejitev dobitkov v tem krogu je lahko omejena.Nimamo podatkov o teoretičnem izplačilu video igralnega avtomata Chicago.

Posnetki zaslona iz Chicaga

Chicago online igralni avtomat: simboli Wild, Scatter

Na kolutih igralnega avtomata Chicago so seveda gangsterji, policisti in navadni prebivalci Chicaga iz dvajsetih let. Wild (mestna pokrajina) in Scatter (avtomobil) sta posebna simbola video igralnega avtomata Chicago.Wild je posebno dragocen simbol, saj tvori kombinacije z zelo visokimi kvotami in po potrebi nadomesti druge slike (razen Scatter).Scatter se izplača na katerem koli mestu na kolutih. Izplačilo za dva, tri, štiri ali pet teh simbolov je dve, pet, dvajset ali sto skupnih stav na vrtljaj. Tri ali več simbolov Scatter sproži bonusni krog.

Bonus igre na igralnem avtomatu Chicago

Bonusna igra v video igralnem avtomatu Chicago je dvanajst nagradnih iger, v katerih igralnica stavi za igralca. Pri vsakem vrtljaju morate streljati v steklenice, da določite dodatni množitelj: x1, x2, x3, x5 ali x10. Dobitki, doseženi v posameznem vrtljaju, se povečajo za ta množitelj.

Jackpots

Video igralni avtomat Chicago nima progresivnega jackpota.

Kako lahko igram Chicago? (vmesnik)

Vmesnik igralnega avtomata Chicago je v celoti preveden v ruščino, zato ne bomo opisali vseh njegovih funkcij, temveč le nekaj splošnih ugotovitev. Chicago ima način samodejnega predvajanja, podroben razdelek pomoči (tudi v ruščini) in osnovne uporabniške nastavitve, ki omogočajo prilagajanje zvoka. Na splošno je nadzorna plošča uporabniku zelo prijazna in enostavna za razumevanje.

zaključek

Po igranju video igralnega avtomata Chicago smo veseli, da Novomatic še vedno zna izdelati dobre igralne avtomate. Ta model ima zanimive funkcije in možnost, da se potegujete za zelo visoka izplačila. Video igralni avtomat Chicago ima tudi zelo lepo stripovsko grafiko in menimo, da je razvijalcem omogočila, da so ustvarili zelo nepozaben model, ki bo izstopal med številnimi igralnimi avtomati Chicago gangster. Vse to pomeni, da morate ta igralni avtomat v Chicagu vsekakor igrati osebno. Tudi če gre le za zabavo.

 • OddelekIgralni avtomati
 • ProizvajalecNovomatic / greentube
 • Progresivni jackpotNe
 • Število bobnov5
 • Število vrstic20
 • JokersDa
 • RazpršitevDa
 • Igranje pod enakimi pogojiDa
 • Bonusne igreDa