Dolphin’s Pearl Deluxe

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Dolphin's Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe

Novomatic je v preteklih letih ustvaril številne igre na srečo, ki so postale klasične tako v igralnicah brez povezave kot tudi v spletnih igralnicah. Nekateri njeni igralni avtomati so se uspešno preselili iz pravih ustanov na spletne portale.

Najboljši modeli so med igralci še vedno zelo priljubljeni, čeprav se na področju virtualnih iger na srečo dnevno pojavljajo številni novi izdelki. Da ne bi bili videti zastareli v primerjavi s sodobnimi igralnimi avtomati, razvijalci pri Novomaticu izdajajo posodobljene različice najbolj priljubljenih starinskih igralnih avtomatov.

To je serija Deluxe, ki vključuje igro Dolphin's Pearl, obravnavano v tem pregledu. O izvirni različici smo že razpravljali, v tem članku pa se bomo osredotočili na različico Deluxe.

 • Najvišja stopnja400
 • Največje množenje9000:1
 • Število bobnov5
 • Število vrstic10

Igrajte igralni avtomat Dolphin's Pearl Deluxe

Dolphin's Pearl Deluxe ima pet kolutov in petnajst slik na glavnem zaslonu. Za oblikovanje zmagovalnih kombinacij je na voljo deset aktivnih linij, vendar ne morete uporabiti vseh, temveč poljubno število. Po enakih stopnjah na vseh črtah bo v vsakem primeru enaka. Na vsaki liniji se od enega do štirideset kreditov (razponi se lahko razlikujejo v posameznih igralnicah). Tako lahko na vrtljaj položite celo en kredit, najvišja stava pa doseže štiristo enot.Poleg osnovnih slik, ki delujejo po standardnih pravilih, so v igri "Pearl Deluxe Dolphin" simboli s posebnimi funkcijami, klasična igra podvojitve, dodatni množitelji in krog brezplačnih vrtljajev s potrojenimi kvotami. Enostavni elementi prinašajo dobitke, če na aktivnih linijah tvorijo neprekinjena zaporedja več enakih slik. Te kombinacije se vedno začnejo s prvim stolpcem, pri čemer se upoštevajo le najdaljše verige na vsakem traku. Izplačilo je odvisno od dveh meril: vložka na linijo in množitelja dobljene kombinacije (od x2 do x9000). Vsi množitelji so navedeni v posebni tabeli. Če je v enem krogu več kot ena veriga, se izplačila seštejejo. Na voljo je igra podvojitve v slogu "uganite barvo kartice". Menimo, da več pojasnil ni potrebnih. Edina stvar, ki jo je treba povedati, je, da je dovoljeno igrati večkrat zaporedoma, vendar obstaja najvišja omejitev.Za izjeme in bonusne možnosti preberite spodaj. Nimamo nobenih informacij o vračilu za Dolphin's Pearl Deluxe.

Posnetki zaslona iz Dolphin Pearl Deluxe

Spletni igralni avtomat Dolphin's Pearl Deluxe: simboli Wild, Scatter

Različni prebivalci oceanskih globin in pisani apoeni igralnih kart - ti simboli so v tem igralnem avtomatu osnovni in delujejo v skladu s splošnimi pravili. Posebne funkcije imata simbol Wild (delfin) in simbol Scatter (biser). Trije ali več simbolov Scatter sprožijo petnajst brezplačnih vrtljajev, v katerih igralnica vplača stavo za stranko. Med brezplačnimi vrtljaji veljajo trikratne kvote za izračun dobitkov. Vrtenja je mogoče podaljšati.

 • Znak Wild se izplača sam in pomaga pri ustvarjanju kombinacij drugih slik (razen scatterjev) ter po potrebi nadomesti manjkajoče slike v verigah. Izplačila za takšna zaporedja se podvojijo.
 • Znaki Scatter tvorijo verige ne glede na lokacijo na zaslonu, dobitki pa se v teh primerih izračunajo na podlagi skupne stave v posameznem krogu.

Bonus igre v igri Dolphin's Pearl Deluxe

V igri Dolphin's Pearl Deluxe ni drugih nagradnih možnosti, razen zgoraj opisanih funkcij.

Jackpots

Progresivni jackpot v igri Pearl of the Dolphin se ne igra, vendar je v nekaterih igralnicah igra lahko med modeli, na katerih se lahko potegujete za posamezne kumulativne zneske.

Kako igram igro Dolphin's Pearl Deluxe? (vmesnik)

Ker zlahka najdete režo z ruskim prevodom, ne boste imeli težav pri učenju nadzorne plošče. Vendar lahko vse gumbe v nekaj minutah obvladate v katerem koli jeziku. Število linij in višino stave lahko izberete v ločenih poljih. Z gumbom Start Spin lahko izplačate denar, ki se je nabral z rezultati kroga.Na voljo so oštevilčeni gumbi, s katerimi lahko predčasno ustavite bobne, enega za drugim. V nastavitvah so na voljo možnosti zvoka in zaslona. Tabela izplačil je preprosta in enostavna. Vsebuje več strani z opisom glavnih določb pravil. Dolphin's Pearl Deluxe lahko igrate neposredno v brskalniku, ne da bi morali model namestiti na svoj računalnik.

zaključek

Kot smo že omenili, ima različica deluxe skoraj enaka pravila kot originalni igralni avtomat. Po drugi strani pa je kakovost grafike veliko višja. Ima tudi uporabniku prijaznejšo nadzorno ploščo, kar ni nepomembno.

 • OddelekIgralni avtomati
 • ProizvajalecNovomatic / greentube
 • Najvišja stopnja400
 • Največje množenje9000 : 1
 • Progresivni jackpotNe
 • Število bobnov5
 • Število vrstic10
 • JokersDa
 • RazpršitevDa
 • Igranje pod enakimi pogojiDa
 • Stava na linijo1 - 40
 • Bonusne igreNe