Dolphin’s Pearl

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Dolphin's Pearl

Dolphin’s Pearl

Dolphin's Pearl (Dolphin's Pearl ali preprosto Dolphins) je bil eden prvih igralnih avtomatov podjetja Novomatic, ki se je pojavil v igralnih salonih v Rusiji in drugih državah SND. To je bila priljubljena igra na srečo številnih igralcev, ki še vedno želijo preizkusiti svojo srečo na njej.

  Igrajte igralni avtomat Dolphin's Pearl

  Igralni avtomat Dolphin's Pearl je igralni avtomat Novomatic s petimi koluti in devetimi linijami. Igra ima podvojitev in bonusno igro.Igra je značilna za vse igralne avtomate tistega časa. Najprej nastavite vrednost enega kredita (majhen gumb Kovanec v desni stranski vrstici), nato izberite vložek na linijo (gumb Stava) in število izplačilnih linij (gumbi Linija s številkami, ki označujejo izbrano število). Skupni znesek stave je prikazan v polju Stava. Nato pritisnite Start in počakajte na rezultat vrtenja. Aktivne linije so označene z različnimi barvami.Morebitni dobiček lahko prenesete na račun s pritiskom na gumb Zbrati ali pa ga poskušate povečati v igri podvojitve. To storite tako, da kliknete gumb Dvojno. Prikaže se obrnjena karta, vi pa morate uganiti njeno barvo - črno ali rdečo - in pritisniti ustrezen gumb (v vrstici Črta). Če imate srečo, se vaš dobitek podvoji. Če ne, izgubite. Število krogov ni omejeno.S pritiskom na gumb Pomoč se odpre izplačilna tabela in informacije o sposobnostih nekaterih simbolov.

  Spletni igralni avtomat Dolphin's Pearl : simboli Wild, Scatter

  Igralni avtomat Dolphin govori o življenju v podvodnem kraljestvu, zato so simboli na kolutih prebivalci globin: različne vrste rib, rakovice, morski konjički. Poleg tega so na voljo številčne in abecedne vrednosti igralnih kart: 9, 10, J, Q, K, A. Tudi te so okrašene v morskem slogu.Vlogo divjega simbola ima delfin. Zamenja lahko katero koli drugo sliko, ki je potrebna za oblikovanje izplačljive kombinacije, razen školjke z biserom, in podvoji izplačilo za kombinacije, v katerih sodeluje. Pet delfinov v vrsti igralcu zagotavlja najvišje izplačilo 9000 kreditov.Simbol Scatter je slika školjke z biserom. Dva simbola scatter na zaslonu pomenita podvojeno stopnjo, pomnoženo z dvakrat, trikrat - petkrat, štirikrat - dvajsetkrat, petkrat - petstokrat. Če se na katerem koli mestu pojavijo trije ali več teh simbolov, ima igralec pravico do bonusne igre.

  Bonus igre v igri Dolphin's Pearl

  Bonusna igra se sproži, ko se na zaslonu pojavijo trije ali več simbolov Scatter in školjka z biserom. To za igralca pomeni petnajst brezplačnih vrtljajev. Med temi vrtljaji se vsi dobitki potrojijo, še vedno pa lahko dobite enako število vrtljajev, ne da bi morali zanje plačati.

  Kako igram igro Dolphin's Pearl ? (vmesnik)

  Igralnih avtomatov Dolphin ni težko igrati. Vmesnik je enostaven za razumevanje, preglednica izplačil pa je jasna. Na voljo je samodejni način igre, pred katerim je treba izbrati stavo in število linij, nato pa je treba le še gledati na zaslon in upati na srečo.Nekoliko moti dolgotrajen postopek knjiženja dobitkov na račun. Seveda je to prijetno za vsakega igralca, vendar traja dolgo časa, zlasti če so dobitki veliki. In vsem uporabnikom se zvok v napravi ne bo zdel prijeten.

  zaključek

  Igralne avtomate Dolphin lahko igrate brezplačno in za denar v številnih spletnih igralnicah. O tem, ali je to vredno, pa naj se vsak odloči sam. Če sem iskren, so ti reže zelo zastareli. Nadomestili so jih izdelki znanih proizvajalcev (Playtech, Microgaming in drugi). Sodobni vzorci so veliko kakovostnejši in zanimivejši. Igralcu ponujajo veliko prednosti in nepričakovanih odločitev.Morda bi morali na svoj računalnik prenesti brezplačni igralni avtomat "Dolphins" in se prepustiti prijetnim spominom na igranje v pravi igralnici, ne da bi porabili denar.

  • OddelekIgralni avtomati
  • ProizvajalecNovomatic / greentube