Elektra

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Elektra

Elektra

Če ste oboževalec stripov Marvel in med drugim tudi igralec, lahko Playtech za vas poskrbi na najboljši možni način. Obe strasti je mogoče združiti z linijo iger, ki jih je podjetje izdelalo v tej franšizi. To velja tudi za Marvelove stripe, po katerih so bili že posneti znani filmi. Zdaj lahko tudi igralci spletnih igralnic uživajo v izjemnih supermočeh stripovskih junakov! Eden od njih je strip Elektra, ki ga bomo predstavili v tokratnem pregledu.

  Igranje reže Elektra

  Če se spomnite stripa in istoimenske igre Daredevil, vas podoba Elektre, ki jo v filmu igra Jennifer Garner, ne more ne očarati. Lik se je pojavil v seriji Daredevil in se razvil v samostojno zgodbo. Tako je nastala stripovska Elektra. Že sama podoba lika je zelo privlačna: Elektra Natchios, nindža, ki kot orožje tradicionalno uporablja dva saija. Je grškega rodu, zato je dobila ime po junakinji grške tragedije Elektra. Spletni igralni avtomat Elektra ima 5 kolutov in 20 izplačilnih linij. Igralni avtomat ima bonus, ki vam omogoča 14 brezplačnih vrtljajev, divje simbole in možnost igranja v načinu progresivnega jackpota. Denominacije žetonov se začnejo pri enem centu. Najvišja vrednost žetona je 5 USD. Stavo na linijo lahko spremenite za faktor 10, odvisno od izbranega apoena žetona. Najvišja stava je 50 dolarjev na linijo, skupna stava pa lahko znaša do tisoč dolarjev. Tako postane igra privlačna za različne kategorije igralcev.

  Spletni igralni avtomat Elektra: simboli Wild, Scatter

  Simboli za Elektro so simboli za orožje, ki so jih umetniki zelo lepo animirali. Zvezde se na primer lepo vrtijo in svetijo, samostrel pa izstreli ognjeno puščico. Poleg tega ima igra simbol glavnega junaka in simbole kart.

  Jackpots

  Igra ima 4 progresivne jackpote: Power, Extra Power, Super Power in Ultimate Power. Ti se lahko prevedejo kot jackpoti Power, Extra Power, Super Power in Infinite Power. Zmagovalci so popolnoma naključni. S katerim koli vrtljajem s katero koli stavo v video igralnem avtomatu Elektra lahko dostopate do igre z jackpotom. Večja kot je vaša stava, večje so vaše možnosti za jackpot, z nekaj sreče pa boste osvojili enega od štirih vrst progresivnih jackpotov. Igra z glavnim dobitkom ima mrežo 4X5 z 20 različnimi simboli glavnega dobitka, ki so skriti v 20 poljih. Vaš cilj je prepoznati 3 enake simbole jackpota in tako osvojiti jackpot. Igra ima časovnik, tako da če ste dolgo časa neaktivni, boste samodejno prejeli glavni dobitek. V igri Elektra se bonusno orožje sproži, ko zadenete 3 simbole Scatter. Na tej točki lahko dobite 10 brezplačnih iger, 14 brezplačnih iger z 2-kratnim množiteljem ali 7 brezplačnih iger s 4-kratnim množiteljem. Vsaka od teh priložnosti je v obliki enega od treh Elektrinih orožij. Osebno sem potreboval več kot 300 vrtljajev, da sem aktiviral ta način, a ko mi je to uspelo, je dobitek presegel 400 USD.

  zaključek

  Če ste oboževalec stripov Elektra, ste si ogledali film in vam je bil všeč ali pa želite uživati v igranju tega igralnega avtomata z neverjetno grafiko in živahnimi animacijami, potem lahko poskusite igrati igralni avtomat Elektra v eni od spletnih igralnic.

  • OddelekIgralni avtomati
  • ProizvajalecPlaytech