Garage

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Garaža

Garage

Garažni igralni avtomat sodi v kategorijo skoraj kultne zabave za vse ljubitelje igralnih avtomatov, ki živijo v nekdanji Sovjetski zvezi. Pred nekaj leti ga je bilo mogoče najti v skoraj vsakem igralnem salonu, kjer je bil vedno zelo priljubljen. Trenutno lahko prenesete igralni avtomat Garage v virtualni različici ali ga igrate na spletni strani ene od spletnih igralnic.

  Igrajte igralni avtomat Garage

  Garaža je igralni avtomat podjetja Igrosoft s petimi koluti in petindvajsetimi vrsticami. Na voljo sta dve bonusni igri in igra z dvojnim dobitkom. Vmesnik igralnega avtomata je zasnovan po klasični tradiciji z običajnimi gumbi in polji. Tema je povsem v skladu z imenom in je izražena v vseh oblikovnih elementih, vključno z mehaniko steklenice, ki je impozantno nameščena na dnu zaslona. Igra se začne z vplačilom kreditov. Nato morate izbrati število izplačilnih linij, višino stave in pritisniti Start. Če se izkaže, da ste zmagovalec, lahko prejeti znesek poskusite povečati v dvojni igri. To storite tako, da kliknete na "RISK". Igralni avtomati "Garaža" ponujajo znane izdelke Igrosoftova shema. Pred vami je pet kart. Izbrati boste morali enega od njih. Če bo njena nominalna vrednost višja od nominalne vrednosti odprte karte, se vaš dobitek podvoji. Če je vložek manjši, izgubite vloženi znesek. Če so vrednosti kart enake, se igra začne znova.

  Spletni igralni avtomat Garage: simboli Wild, Scatter

  Glede na ime tega igralnega avtomata ni težko uganiti, da simboli na kolutih predstavljajo različne stvari, povezane z garažami in stroji. Na bobnih so nataknjene avtomobilske sveče, pločevinke z motornim oljem, gasilni aparati, akumulatorji, ključi in podobno. Na slikah so tudi ključavnice in lesene škatle, ki odprejo bonusno igro.

  Bonus igre v garaži

  Igralni avtomat Garage ima dve bonusni igri: Box (znan kot "box") in Lock (znan kot "locks"). Prvi se odpre v dodatnem oknu, ko se na zaslonu prikažejo tri ali več slik lesene škatle. Tako se znajdete v garaži, kjer je pred vami pet kartonastih škatel z oznako Secret. Izbrati jih boste morali enega za drugim, pri čemer boste prejeli določene nagrade. V nekaterih škatlah so predmeti (žaga, ključ, kladivo), ki močno povečajo vaš dobitek. Če pa odprete škatlo, iz katere se pojavi inšpektor prometne policije, se bonusna igra zaključi, dobitek pa ostane vam. Bonusna igra Garaža v spletnem igralnem avtomatu se začne na dodatnem zaslonu po prečrtanju treh ključavnic. V njej morate drug za drugim odpreti pet zaklenjenih vrat. V vsakem krogu morate uganiti, v kateri od dveh škatel je skrita ključavnica. V glavni igri lahko dobite tudi superključ, s katerim lahko odprete eno od ključavnic.

  Kako lahko igram na igralnem avtomatu? (vmesnik)

  Tega vidika ni mogoče niti najmanj kritizirati. Garažni igralni avtomat je zasnovan po klasičnih načelih in vsak uporabnik, ki se je že kdaj srečal s takšnimi izdelki, ga lahko razume in se med igranjem počuti udobno.

  zaključek

  Igralni avtomat "Garaža" je bil pred nekaj leti zelo priljubljen v pravih igralnicah v naši državi, zdaj pa je še vedno uspešen pri virtualnih igralcih. Matematika in načelo njegove spletne različice se ne razlikuje od slotov, ki so stali v igralnih salonih, tako da seznanjeni z njim uporabniki nimajo navaditi na novosti. Če želite, lahko v igralnem avtomatu "Garaža" igrate brezplačno v številnih spletnih igralnicah. Poleg tega je mogoče prenesti emulatorje reže. Vendar je treba opozoriti, da trenutno sodobne spletne igralnice, ki delujejo na programski opremi Microgaming, Playtech in drugih proizvajalcev, ponujajo veliko bolj zanimive in donosne igre za igralca. Zato lahko avtomate te vrste priporočamo za prosto igranje ali za nostalgične spomine.

  • OddelekIgralni avtomati
  • ProizvajalecIgrosoft