Gee Gee

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Gee Gee

Gee Gee

GG je igralni avtomat s tremi koluti in neprogresivnim jackpotom podjetja Microgaming. Igra ima multiplikator, jackpot v višini 20.000 $ in neverjetno količino igre, ki jo dobite skupaj z bonusno igro. Zvočni učinki v igri so neverjetni in še en razlog, zakaj se je težko odtrgati od igre. Zastavite si cilj, da ne boste izgubili manj kot določeno količino, sicer vas čaka izziv. Bonusna igra ima toliko zanimivih funkcij, da me zanima, kaj se bo zgodilo, če dobim to ali ono možnost.

 • Najvišja stopnja10
 • Število bobnov3
 • Število vrstic1

Igranje reže Gee Gee

Gee Gee je parodija na disko skupino Bee Gees iz 70. let. V igri lahko izbirate med kovanci v vrednosti od 10 centov do 5 dolarjev. Gee Gees ponuja nizko mejno stavo, ki bo ustrezala tudi običajnim igralcem. Če želite igrati na sadnem avtomatu, izberite želeni apoen kovanca in kliknite Spin. V igri lahko stavite le cent ali pa z gumbom +, ki se nahaja v bližini gumba za vrtenje, zvišate vrednost kovanca. V igri lahko izbirate kovance od 10 centov do 10 dolarjev. To je edina stvar, ki jo lahko storite, saj lahko v posamezno linijo vplačate le en kovanec. Ta neregistrirani igralni avtomat ima številne zanimive možnosti, ki so opisane v nadaljevanju.

Spletni igralni avtomat Gee Gee: simboli Wild, Scatter

Na igralnem avtomatu so češnje, podkve, melone, bleščeči diamanti, zlate sedmice, modre sedmice in zlate palice različnih barv.

Gee Gee igralni avtomat bonus igre

Bonus je na voljo, ko na kolutih zberete 8 ali več simbolov, enake simbole v igri ali mešane sedmice. Ko se odpre bonusni krog Gee Gees, boste videli plesišče z elegantnim konjem, oblečenim kot John Travolta v filmu Pulp Fiction. Zdaj zavrtite kolut in osvojite denar, nagajivke, možnosti, ki jih je veliko, vse pa so precej zabavne. Seznam bonusnih možnosti je na desni strani koluta. Na voljo bodo "do the hustle", "night diva", "you win again", "hot to trot", "money money money", "le freak", "reel like dancing", "prancing yeah", "hot stuff or the Gee Gees". Vsaka od teh možnosti ponuja nekaj zanimivega. Največja nagrada je lahko 500 stav. V igri so na voljo tudi opomini, ponavljajoči se opomini, možnost shifta in druge zanimive stvari. Trije galopirajoči konji, retro glasba in nešteto možnosti (tako v glavnem vmesniku kot na polju bonusne igre) naredijo igro Gee Gees zelo zanimivo. Reža je lahko prava senzacija. Naučiti se morate le, kako pravilno uporabljati vse možnosti v njem.

Jackpots

Jackpot na igralnem avtomatu znaša 2.000 stav ali 20.000 USD. Tako velik dobitek lahko prejmete s simboli disko krogle. Drugi simbol z najvišjim izplačilom je simbol lubenice. Kombinacija simbolov lubenice vam prinese 250 stav.

Kako lahko igram na avtomatu Gee Gee? (vmesnik)

Retro tema se vrača v igralni salon na povsem nov način. Igralni avtomat se zdaj blešči in sije, z zaslona pa se slišijo dinamični ritmi disca. Razveselila vas bosta živahna diskoteka in trio konj. Na plesišču bodo zaplesali v ritmih 70. let. Na sredini so 4 koluti, na desni strani pa so možnosti za premikanje, s katerimi lahko premikate koluti in ustvarjate lastne zmagovalne kombinacije. Na levi strani je prikazana tabela izplačil, ki se nahaja v glavnem oknu. Razvijalec ni naredil posebnega zavihka za tabelo izplačil. Igralni avtomat Gee Gees je svetel in zanimiv, tema pa je vsekakor zabavna. Tabela izplačil se nadaljuje z rdečim stolpcem številk, ki se nahaja na dnu igralnega avtomata, nedaleč stran od funkcijskih gumbov igralnega avtomata. Koluti se zaženejo z gumbom Spin. Ukazi v igri so poudarjeni v vmesniku na vrhu.

zaključek

Igra Gee Gees je zelo zanimiva in razburljiva. Z vsako novo možnostjo dobite tudi različne nagrade. Na žalost nikjer ni seznama bonusov, ki jih lahko dobite s to ali ono možnostjo. Brezplačni igralni avtomat je dober, ker se lahko najprej naučite igrati in nato igrate za denar.

 • OddelekIgralni avtomati
 • ProizvajalecMicrogaming
 • Najvišja stopnja10
 • Progresivni jackpotNe
 • Število bobnov3
 • Število vrstic1
 • JokersNe
 • RazpršitevNe
 • Igranje pod enakimi pogojiNe
 • Stava na linijo0.01 - 10
 • Bonusne igreDa