Inferno

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Inferno

Inferno

Errel, član skupine Novomatic, je predstavil brezplačni igralni avtomat Inferno, ki so ga pregledali strokovnjaki pri dir-slovenia.comu. To je model z dokaj preprosto grafiko in omejenim izborom funkcij. V nadaljevanju si preberite vse njegove prednosti in slabosti.

 • Najvišja stopnja10000
 • Največje množenje2000:1
 • Število bobnov5
 • Število vrstic5

Igrajte igralni avtomat Inferno

"Inferno je spletni igralni avtomat, v katerem so simboli razporejeni v treh vrstah na petih kolutih. Igralni avtomat lahko igrate samo na petih aktivnih linijah. Stave se začnejo takoj po začetku kroga in znašajo od 40 do 10 tisoč kreditov (od 8 do 2 tisoč kreditov na linijo). V tem modelu so samo običajne slike, simboli Scatter in tvegana igra na srečo. Dobitne verige se oblikujejo na aktivnih linijah. Za njihovo tvorbo so potrebni vsaj trije enaki elementi. Postaviti se morajo v vrsto, začenši s prvim kolutom na levi. Posamezno zaporedje izplača le najstarejšo kombinacijo. Manjše verige, ki so v celoti vključene v njegovo sestavo, se ne štejejo za zmagovalne. Izjeme od splošnih pravil so obravnavane v nadaljevanju. Izplačilo se izračuna na podlagi stave na linijo. Pomnoži se s koeficientom kombinacije, ki se tvori v tem položaju. Največja vrednost je x2000. Če se pri enem vrtljaju oblikuje več zaporedij enakih slik, se dobitki zanje seštejejo. Nato se mora stranka odločiti, ali bo vzela denar ali ga bo poskušala povečati v igri naključja. Pri tem je treba uganiti barvo zaprte karte. Če je odgovor pravilen, se izplačilo podvoji. V istem krogu lahko igrate večkrat zapored. Najvišji znesek za posamezen pristop je omejen na petsto skupnih stav na vrtljaj. Podatkov o teoretičnem izplačilu, vgrajenem v igro Inferno, nismo našli.

Posnetki zaslona iz igre Inferno

Spletni igralni avtomat Inferno: simboli Wild, Scatter

V igri Inferno so uporabljene slike, ki jih izkušeni igralničarji poznajo iz številnih klasičnih igralnih avtomatov. To so različne jagode in sadje, zvončki in zvezde. Prvi posebni znak - simbol Scatter z zlato krono, okrašeno z dragocenimi kamni. Od drugih elementov se razlikuje po tem, da se izplača ne glede na to, kje se nahaja na kolutih. Poleg tega se dobitki izračunajo glede na skupno stavo za krog.Simbola Wild ni. Pravila ne vključujejo tudi brezplačnih vrtljajev.

Inferno bonus igre

V igri Inferno ni nagradne igre na temo video igralnih avtomatov.

Jackpots

Kumulativnega žrebanja glavnega dobitka ni.

Kako igram igro Inferno? (vmesnik)

Ker je vmesnik igre Inferno v celoti preveden v ruščino, vključno s podnapisi na ploščah, tabelo izplačil, pogovornimi okni in razdelkom pomoči, vam ni treba razlagati, kaj pomenijo. Igranje lahko pospešite tako, da večkrat pritisnete gumb, s katerim ste zagnali koluti (ali pa krog začnete takoj z dvojnim klikom). Ista tehnika deluje tudi pri prenosu denarja na račun. Preglednica izplačil obsega dve strani. Na prvem zaslonu so prikazane kvote za zmagovalne kombinacije, na drugem pa so pojasnjena splošna pravila igre in razporeditev linij na kolutih. Z uporabniškimi nastavitvami lahko prilagodite zvok ter izberete velikost in razmerja zaslona. Igralnega avtomata Inferno vam ni treba prenesti, saj vam številne igralnice omogočajo, da ga zaženete neposredno v brskalniku.

zaključek

Ob koncu pregleda bi radi opozorili ljubitelje velikih kombinacij, da jim ta model verjetno ne bo všeč. Na voljo je le pet vrstic, zato možnosti za oblikovanje plačljivih verig ni veliko. Nabor razpoložljivih možnosti pa ni raznolik. Pravzaprav gre za različico tradicionalnih igralnih avtomatov s petimi koluti. Toda igralni avtomat Inferno ima svoje prednosti, vključno z dokaj visokim izplačilom, širokim razponom stopenj, popolnim prevodom v ruščino in brez potrebe po prenosu programske opreme.

 • OddelekIgralni avtomati
 • ProizvajalecNovomatic / greentube
 • Najvišja stopnja10000
 • Največje množenje2000 : 1
 • Progresivni jackpotNe
 • Število bobnov5
 • Število vrstic5
 • JokersNe
 • RazpršitevDa
 • Igranje pod enakimi pogojiDa
 • Stava na linijo8 - 2000
 • Bonusne igreNe