Just Jewels Deluxe

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Just Jewels Deluxe

Just Jewels Deluxe

"Najboljši prijatelji deklet so diamanti," se poje v znani pesmi. Večina hazarderjev, ne glede na spol, sanja tudi o nakitu in bogastvu. Poskusite si predstavljati njihove sanje in jih približati resničnosti z igranjem igralnega avtomata Just Jewels Deluxe (Just Jewels Deluxe) podjetja Novomatic. V tem barvitem igralnem avtomatu vas čakajo razpršene skale vseh vrst in kupi velikega denarja.

 • Število bobnov5
 • Število vrstic10

Igrajte igralni avtomat Just Jewels Deluxe

Just Jewels Deluxe je igralni avtomat podjetja Novomatic s petimi koluti in desetimi izplačilnimi linijami. To je igralni avtomat s precej preprostimi pravili. Obstaja le en poseben simbol (Scatter). Najnižja stava na linijo je 0,04 kredita, najvišja pa 10 kreditov. Po uradnih podatkih proizvajalca je stopnja vrnitve reže 95,42 %. V igri je šest vrst izplačljivih kombinacij, ki jih tvorijo trije ali več enakih simbolov. V aktivni vrstici morajo biti v vrsti zaporedoma. Ni nujno, da se kombinacija začne na prvem kolutu. Zadostuje, da so trije ali več simbolov drug ob drugem. Kombinacije simbolov Scatter se oblikujejo po posebnih pravilih. Najvišje izplačilo v višini 5000 stav na linijo se izplača za pet slik krone. Dobitek, ki ga prejmete po uspešnem vrtljaju, lahko podvojite (gumb Gamble). Ima tradicionalen videz. Igralec mora uganiti, kakšne barve bo naslednja karta v kompletu. Uspešen poskus podvoji stavo, neuspešen pa pomeni izgubo vloženega denarja.

Just Jewels Deluxe spletni igralni avtomat: simboli Wild, Scatter

Igralni avtomat se imenuje Just Jewels Deluxe, zato na kolutih prevladujejo slike draguljev. Med njimi so tudi zlate palice, krona in kupi dolarjev. Simbol valute evro je simbol Scatter. Če se na zaslonu pojavi od tri do pet teh simbolov (lokacija ni pomembna), igralec prejme izplačilo, ki je enako skupni stavi, pomnoženi z nastavljenim množiteljem. Če so ti simboli trije, se stava pomnoži s faktorjem dva, štiri - desetkrat, pet - petdesetkrat. Tako bo pri stopnji sto kreditov na vrtljaj izplačilo za pet simbolov Scatter znašalo pet tisoč kreditov.

Bonus igre Just Jewels Deluxe

V igri Just Jewels Deluxe ni posebnih bonus iger.

Jackpots

Tudi progresivnega jackpota ni.

Kako lahko igram Just Jewels Deluxe? (vmesnik)

Če ste že igrali avtomate Novomatic, vas ta ne bo presenetil z vmesnikom. Vendar je tako preprosta in enostavna, da jo bo razumel tudi začetnik. Za vsak primer vam povemo o glavnih elementih upravljanja igre. Število izplačilnih linij in vložek na linijo določite z gumboma plus in minus v poljih Linije in Stava / linija. Z začetkom se začnejo vrteti koluti. Z igro Gamble lahko podvojite izplačilo. Collect prenese dobitke na uporabnikov račun. V tabeli izplačil je prikazana tabela izplačil igralnega avtomata (v angleščini). Več informacij o pravilih (tudi v angleščini). Samodejno igranje je samodejni način igre. Vse zmagovalne kombinacije so na kolutih igralnega avtomata jasno označene, ob vsaki pa je naveden znesek izplačila. Skupni znesek dobitkov na vrtljaj je prikazan v informacijskem oknu neposredno pod koluti. Ta igralni avtomat ima nekaj nastavitev. Uporabnik lahko izklopi glasbo ali vse zvoke ter igro razširi na cel zaslon. Grafika je preprosta, a barvita. Zvočna spremljava je enaka, vendar jo lahko izklopite. Pomanjkljivosti igre Just Jewels Deluxe so, da je treba za prenos dobitkov na dobroimetje nenehno pritiskati na gumb Collect in da ni gumba, s katerim bi lahko hitro določili najvišjo stavo na vseh linijah.

zaključek

Nizka stopnja variance v igralnem avtomatu Just Jewels Deluxe vam omogoča, da ga igrate dolgo časa, tudi z majhnim denarnim skladom, in počakate, da se pojavi niz nesreče. Nekaterim uporabnikom se lahko zdi dolgočasno igrati igralni avtomat, ki nima simbola Wild, bonusnih iger ali brezplačnih vrtljajev. Vendar je to stvar osebnih preferenc.

 • OddelekIgralni avtomati
 • ProizvajalecNovomatic / greentube
 • Progresivni jackpotNe
 • Število bobnov5
 • Število vrstic10
 • JokersNe
 • RazpršitevDa
 • Igranje pod enakimi pogojiDa
 • Stava na linijo0.04 - 10
 • Bonusne igreNe