Lord of the Ocean

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Lord of the Ocean

Lord of the Ocean

Večino površja našega planeta prekriva voda oceanov, njihove globine pa skrivajo številne skrivnosti. Pod vodo so ruševine Atlantide, ki jih doslej še nihče ni uspel najti. Kdo ve, morda morski vladar Pozejdon ni mitski, temveč zelo resničen lik. Če želite, da se prepustite v teh sanjah, boste pomagali igralni avtomat Lord of the Ocean (Lord of the Ocean), ki so ga razvili strokovnjaki iz podjetja Novomatic.

 • Največje množenje50000:1
 • Število bobnov5
 • Število vrstic10

Igrajte igralni avtomat Lord of the Ocean

Lord of the Ocean je Novomaticov igralni avtomat s petimi koluti in desetimi linijami. Obstaja poseben simbol Scatter, ki nadomesti katero koli drugo sliko in vam omogoča brezplačne vrtljaje. Izplačljive kombinacije v tej igri so sestavljene iz dveh (v nekaterih primerih treh) ali več enakih simbolov, ki morajo stati v vrsti na aktivni liniji od prvega koluta naprej. Simboli Scatter tvorijo kombinacije, če se pojavijo kjer koli na zaslonu. Izplačilo se izplača le za najvišjo kombinacijo na liniji. Najvišji dobitek je 50.000 kreditov (pri igri z desetimi krediti na linijo). Temelji na petih podobah Pozejdona. Stopnja donosnosti igralnega avtomata Lord of the Ocean je približno 95,1 %. Najvišja stava na linijo je 0,04 kredita, manj kot 0,4 kredita na vrtljaj pa ni mogoče položiti. Igra z dvojnim izplačilom, ki se odpre z gumbom Gamble, je izvedena kar se da preprosto. Uporabnik mora uganiti barvo naslednje karte. Če ima srečo, se njegov dobitek podvoji. Če ne ugiba, izgubi stavo.

Spletni igralni avtomat Lord of the Ocean: simboli Wild in Scatter

Na kolutih igralnega avtomata Lord of the Ocean so prikazani glavni lik - gospodar oceana Pozejdon, lepa morska deklica z valovitimi lasmi, skrinja z zakladom, potopljen kip in vrednosti igralnih kart od deset do asov. Okrogli amulet s Pozejdonom v sredini je simbol Scatter. Nadomešča katero koli drugo sliko, če pomaga oblikovati plačljivo kombinacijo. Ko se na zaslonu pojavi od tri do pet teh slik, igralec prejme izplačilo v skladu z množiteljem in je upravičen do desetih brezplačnih vrtljajev. Med temi vrtljaji ima eden od simbolov posebne privilegije. Z njim lahko prevzamete celotno kolut in nadomestite manjkajoče slike.

Bonus igre Lord of the Ocean

V igri Lord of the Ocean ni drugih bonusnih iger, razen posebnega simbola za brezplačne vrtljaje.

Jackpots

V igralnem avtomatu Ocean Master ni progresivnega jackpota.

Kako lahko igram igro Lord of the Ocean? (vmesnik)

Vmesnik igralnega avtomata je značilen za vse tovrstne igre podjetja Novomatic. Igra se upravlja z gumbi Start (zagon kolutov), Gamble (igra z dvojnim izplačilom), Collect (zbiranje dobitkov), Autoplay (način samodejnega igranja), Paytable (izplačilna tabela v slovenščini), prednosti in slabosti pa so prikazane v oknih Bet/Line (stava na linijo) in Lines (število linij). V polju Credit je prikazano stanje igralčevega računa, v polju Bet pa skupna stava. Znesek dobitkov na vrtljaj je prikazan v vrstici z informacijami tik pod koluti. Igra v igri Lord of the Ocean je priročna, vendar ima nekaj pomanjkljivosti. Najprej mora uporabnik vsakič pritisniti na gumb Collect, da se dobitek prenese na račun. Drugič, ni gumba, katerega pritisk bi takoj določil najvišjo stavo na vseh linijah. Grafika in animacija igralnega avtomata naredita lep vtis, vendar je zvok odkrito nadležen. Vendar ga je mogoče izklopiti. To storite tako, da na vrhu zaslona na desni strani prikažete dve majhni ikoni, ki ponazarjata visoki ključ in notni zapis. Prvi onemogoči glasbo, drugi onemogoči vse zvoke. Ikona poleg njih razširi okno igre na cel zaslon.

zaključek

Lord of the Ocean je zanimiv igralni avtomat s čudovito grafiko in zanimivimi brezplačnimi vrtljaji. Nima najugodnejšega odstotka donosa za igralca in ima srednjo stopnjo variance. Preizkusite jo lahko v načinu za usposabljanje ali za pravi denar v igralnici z igralnimi avtomati Novomatic.

 • OddelekIgralni avtomati
 • ProizvajalecNovomatic / greentube
 • Odstotek izplačila (RTP)95.1%
 • Največje množenje50000 : 1
 • Progresivni jackpotNe
 • Število bobnov5
 • Število vrstic10
 • JokersNe
 • RazpršitevDa
 • Igranje pod enakimi pogojiDa
 • 3D režaNe
 • Bonusne igreNe