Magic Mirror

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Magic Mirror

Magic Mirror

Brezplačni igralni avtomat "Magic Mirror", ki so ga razvili strokovnjaki podjetja Merkur, vas bo popeljal v pravljični svet, kjer po gozdu tečejo samorogi, čarovniki pa čarajo z uroki iz starodavnih knjig. Res je, da ta model ni bogat z zanimivimi liki, vendar je mnogim našim bralcem morda všeč zaradi svojih igralnih lastnosti. Vse te so obravnavane v članku, ki so ga pripravili recenzenti portala dir-slovenia.com.

  Igrajte igralni avtomat Magic Mirror

  Magic Mirror je video igralni avtomat s petimi koluti in desetimi stalno aktivnimi linijami, katerih števila uporabnik ne sme spreminjati. Za vsako linijo lahko stavite od enega centa do dveh evrov. Obhod se opravi za največ dvajset evrov. Igrajte igralni avtomat "Magic Mirror" bo zanimiv zaradi prisotnosti ne le osnovnih slik, temveč tudi posebnih znakov in brezplačnih vrtljajev z dodatnimi funkcijami. Vse so obravnavane v pregledu. Za oblikovanje redne plačilne kombinacije potrebujete več enakih elementov (dva ali tri). Na aktivni liniji morajo biti nameščeni v neposredni bližini drug drugega, začenši s prvim kolutom. Vsako takšno zaporedje prinaša dobitke samo za najvišjo kombinacijo na posamezni poziciji. Znesek se izračuna na podlagi stave na linijo. Pomnoži se s koeficientom kombinacije, ki je naveden v tabeli. Največja vrednost v tem modelu je x5000. Vse izjeme, ki jih ni veliko, so obravnavane v nadaljevanju. Igra s tveganimi kvotami je na voljo v dveh različicah. Oba vključujeta podvojitev izplačila v primeru srečnih okoliščin v vsaki fazi. V prvi različici je treba uganiti barvo zaprte karte, v drugi pa se korak za korakom vzpenjati po lestvi in se pri tem zanašati na "dobro voljo" generatorja naključnih števil. Podrobnosti o krogih so opisane v razdelku Pomoč. Razvijalci trdijo, da video igralni avtomat pri dolgotrajnem igranju vrne 96 % vseh stav, ki jih vplačajo igralci.

  Posnetki zaslona iz filma Čarobno ogledalo

  Spletni igralni avtomat Magic Mirror: simboli Wild, Scatter

  Ko odprete video igralni avtomat Magic Mirror, vidite lepo dekle, belega samoroga, čarobno knjigo z uroki, obroč in nominalne vrednosti igralnih kart od deset do asa. V igri je poseben simbol - čarobno ogledalo, po katerem je model dobil ime. Združuje funkciji Wild in Scatter. Izplača se ne glede na to, kje na zaslonu se nahaja, izplačilo pa se izračuna glede na skupno stavo (dve, dvajset ali dvesto). Če se na kolutih hkrati pojavijo tri ali več teh slik, lahko sodelujete v desetih brezplačnih vrtljajih. Stava v njih ostaja enaka, vendar jo ima institucija za stranko. Poleg tega ena od naključno izbranih slik opravlja dodatne funkcije. V nekaterih primerih se razširi. Brezplačne vrtljaje lahko podaljšate, vendar ne več kot petdeset zapored.

  Bonus igre Magic Mirror

  V igri Magic Mirror ni drugih nagradnih krogov, razen nagrad za vrtenje.

  Jackpots

  Magic Mirror ne ponuja kumulativnega jackpota ali drugih podobnih dobitkov.

  Kako igram igro Magic Mirror? (vmesnik)

  Različico video igralnega avtomata v angleškem jeziku zlahka razume vsak bolj ali manj izkušen uporabnik spletne igralnice. Če ste novinec v igri, vam bodo v pomoč naši namigi o pomenu besed na plošči: Za izbiro vrednosti igralnih žetonov uporabite znak za minus in plus ob sliki kovanca v desnem kotu okna. V parametrih lahko prilagodite zvočno spremljavo in aktivirate hitro igro. Prenos igralnega avtomata Magic Mirror ni potreben. Zaženite ga neposredno v spletnem brskalniku.

  • Vrtenje - začetek novega vrtenja
  • Največja stava - izberite največjo stavo
  • Stave - znesek stave na vložke
  • Dobitki - dobitki na krog
  • Depozit - stanje igralnega računa
  • Samodejni zagon - način samodejnega zagona vrtenja
  • Gamble (dva gumba) - začetek igre na kvote
  • Zbiranje - prenesite dobitke na svoj račun.
  • ? - brskanje po razdelku pomoči
  • Preglednica izplačil - pregled tabele s kvotami
  • Nazaj - zapuščanje tabele množiteljev

  zaključek

  Seveda ta model ni izviren. Njegova tema, nabor funkcij, oblikovne značilnosti - veliko naših bralcev je vse to že videlo. Po drugi strani pa so izplačila kombinacij precej visoka, nagradni vrtljaji so zelo donosni, igra s kvotami je predstavljena v dveh različicah, igralni avtomat deluje v različici flash, vmesnik pa je jasen v katerem koli jeziku. Zato je stroj kot celota zelo kakovosten.

  • OddelekIgralni avtomati
  • ProizvajalecMerkur