Voodoo Magic

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Voodoo Magic

Voodoo Magic

Med vsemi magičnimi in okultnimi praksami je vudu verjetno najbolj poznan in predstavljen v medijih, leposlovju, glasbi in filmu. Govori se, da se celo politiki in športni zvezdniki pogosto obračajo na voodoo šamane po pomoč. Proizvajalci programske opreme za spletne igralnice pozorno spremljajo, kaj vzbuja zanimanje javnosti, zato je povsem naravno, da so na voljo igralni avtomati s tematiko voodoo. Ena takšnih igralnih avtomatov je Voodoo Magic.

  Igrajte igralni avtomat Voodoo Magic

  Voodoo Magic je igralni avtomat podjetja Alfaplay z zelo nenavadnim vmesnikom in načinom igranja. Pravzaprav gre za klasični igralni avtomat s tremi koluti in eno izplačilno linijo. Njegova izvirnost je v tem, da ima deset ločenih zaslonov, na vsakem od njih pa se vrtijo trije koluti. Poleg tega ima igralni avtomat Voodoo Magic še eno posebno funkcijo. Dejstvo, da se po prvem pritisku na gumb Spin koluti prikažejo le v spodnjem levem oknu. Po ustavitvi se pod vsakim od njih prikaže gumb Drži. Če ga pritisnete na primer pod prvim kolutom, se na vseh prvih kolutih v drugih oknih prikaže isti simbol kot v prvotnem oknu. Če znova pritisnete tipko Spin, se v preostalih devetih oknih zavrtita le drugi in tretji kolut. To pomeni, da lahko simbole, ki so vam všeč, obdržite že pri prvem vrtljaju. Zato lahko igro Voodoo Magic štejete za strateški igralni avtomat. Posebno srečo boste imeli, če bodo koluti v prvem oknu takoj tvorili zmagovalno kombinacijo. Vse, kar morate storiti, je, da jih izberete s klikom na gumb Drži pod vsakim poljem, in izplačilo se vam prišteje v vseh desetih poljih. Prav tako ne morete izbrati nobenega od padlih simbolov pri prvem vrtljaju simbola. Izplačilne kombinacije morajo vedno vsebovati tri enake simbole. Največje izplačilo 120 stav na linijo je na voljo za tri slike šamana. Podvojitev dobitkov v igralnem avtomatu "Voodoo Magic" ni mogoča.

  Spletni igralni avtomat Voodoo Magic: simboli Wild, Scatter

  Ker je igralni avtomat Voodoo Magic posvečen skrivnostni čarovniji Voodoo, je temu primerno zasnovan. Simboli na kolutih so šaman s črno kožo, afriška koča, lesena maska, boben tam-tam in polovica kokosovega oreha. Poleg tega so na voljo tudi palice Bar 1, 2 in 3, ki so značilne za tradicionalne igralne avtomate s tremi koluti. V tej igri ni posebnih simbolov.

  Bonus igre Voodoo Magic

  V igralnem avtomatu Voodoo Magic ni bonus iger.

  Jackpots

  V igralnem avtomatu Voodoo Magic tudi ni jackpotov.

  Kako igram igro Voodoo Magic? (vmesnik)

  Vmesnik igralnega avtomata Voodoo Magic se morda zdi nepregleden le na prvi pogled in le neizkušenemu uporabniku. Razumete ga intuitivno, tudi če ne preberete pravil in nasvetov. Igro upravljate s tipičnimi gumbi. S plusom in minusom ob oknu Stava lahko nastavite želeno velikost stave. Polje Linije je tukaj puščeno zaradi lepote, saj se lahko predvaja samo ena linija. Očitno iz istega razloga niso odstranili gumba Auto, saj samodejnega načina igre iz očitnih razlogov ni. Tabela izplačil je v tem igralnem avtomatu prikazana v prosojni obliki na vrhu glavnega okna. Glede na tako izviren način igranja ne bi radi kritizirali kakovosti grafike in animacije, vendar morate priznati, da sta daleč od popolnosti. Tudi zvočna podlaga ne blesti.

  zaključek

  Igralni avtomat Voodoo Magic je eden najbolj zanimivih igralnih avtomatov podjetja Alfaplay, ki smo jih do zdaj pregledali na dir-slovenia.comu. Seveda je kakovost oblikovanja in različne možnosti daleč od sodobnih vzorcev vodilnih svetovnih proizvajalcev, vendar bo zagotovo našel svoje oboževalce. Vsaj igralni avtomat Magic Voodoo lahko vedno brezplačno igrate v eni od spletnih igralnic Alfaplay in se sami odločite, ali vam je ta igralni avtomat všeč.

  • OddelekIgralni avtomati
  • ProizvajalecAlfaplay