Zeus III

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Zeus III

Zeus III

Razvijalci v podjetju Williams Interactive (WMS) pogosto navdušujejo javnost z nekonvencionalnimi inovacijami. Njihovi brezplačni igralni avtomati za spletne igralnice pogosto presenetijo z izvirnim vmesnikom in nestandardnim naborom funkcij. Dokaz za to je model Zeus III, ki nadaljuje serijo video igralnih avtomatov proizvajalca, posvečenih vrhovnemu božanstvu grške mitologije (o prvem delu Zeusa preberite tukaj). Preseneča skoraj vse: število kolutov in linij, lokacija slik na zaslonu, možnosti igre in tako naprej. Več o vseh edinstvenih funkcijah Zeusa III si preberite v pregledu, ki ga je pripravil dir-slovenia.com.

 • Najvišja stopnja80
 • Število bobnov6
 • Število vrstic192

Igrajte igralni avtomat Zeus III

Zeus III je video igralni avtomat s šestimi koluti različnih velikosti. Na prvem kolutu sta dva simbola, na drugem trije, na tretjem štirje, na četrtem pet, na petem šest in na šestem sedem.Na igralnem avtomatu Zeus III lahko igrate samo na vseh 192 aktivnih linijah. Njihovo lokacijo najdete v tabeli izplačil. Stave se ne sklepajo na linije in krog. Je večkratnik štirideset. Z multiplikatorjem 1 na vrtljaj za štirideset centov. Največji množitelj je 200, stopnja pa je v tem primeru enaka osemdeset dolarjev. V video igralnem avtomatu Zeus III delujejo posebni liki (tudi z nenavadnimi značilnostmi), zelo donosen krog brezplačnih vrtljajev in druge možnosti. Toda kombinacije se oblikujejo po standardnih pravilih za večino igralnih avtomatov. Enake slike morajo na aktivni liniji, začenši s prvim kolutom, padati druga ob drugi. Potrebnih je od tri do šest simbolov. Izplačilo se izračuna v skladu z določenimi kvotami glede na vloženo stavo. V posebni tabeli so prikazana možna izplačila za kombinacije, pri katerih je že upoštevan vloženi znesek. Tvegana igra na srečo v spletnem igralnem avtomatu "Zeus III" no. Skupni dobitki, zbrani po ustavitvi bobnov, se takoj prenesejo na glavni uporabniški račun. Teoretična stopnja donosnosti modela Zeus III, ki jo je določil razvijalec, je 96,1 %.

Posnetki zaslona iz igre Zeus III

Spletni igralni avtomat Zeus III: simboli Wild, Scatter

Slike na zaslonu igralnega avtomata Zeus III so neposredno povezane s starogrškimi miti. To so Zevs, Pegaz, ladja Argo, čelada bojevnika, amfora in antični kovanec. Poleg tega so na kolutih prikazani dragulji v obliki barv igralnih kart.Slike so na kolutih v trakovih. Če Zevs zasede celoten kolut, postane simbol Wild. Teoretično lahko celoten kolut zasede en sam simbol. To pomeni, da lahko iz te slike sestavite največ 192 kombinacij. Posebna simbola v igri Zeus III sta Wild (grški tempelj) in Feature (Zevsova roka s strelo). Simbol Wild ne prinaša izplačil, vendar v kombinacijah nadomesti druge običajne simbole. Funkcija se prikaže na vseh kolutih razen na prvem v glavni igri in na vseh kolutih razen na zadnjem v bonusnem krogu. Ne plača se sama od sebe. Tri, štiri ali pet teh slik sproži brezplačne vrtljaje (deset, petindvajset ali petdeset) s povečanjem skupne stave. V tem krogu velja zadnja stava, vendar jo opravi igralnica. Že ena sama slika Zevsa v tem krogu spremeni celoten kolut v simbol Wild. Vrtenja lahko podaljšate s tremi ali več funkcijami.

Bonus igre Zeus III

Poleg zgoraj opisanih brezplačnih vrtljajev ni drugih bonusnih krogov.

Jackpots

V igri Zeus III ni kumulativnega jackpota.

Kako lahko igram Zeus III? (vmesnik)

Bralci portala dir-slovenia.com bodo z veseljem izvedeli, da je igralni avtomat Zeus III v celoti preveden v ruščino. Zato potreba po pojasnilih o funkcijah gumbov na nadzorni plošči izgine sama od sebe. Poleg tega so vsi jasni na intuitivni ravni. Kratka pravila in razmerja kombinacij so navedena v tabeli. Več informacij o video igralnem avtomatu je na voljo v razdelku Pomoč. Na voljo je nekaj nastavitev za vmesnik in samodejno predvajanje. Zeus III deluje neposredno v brskalniku, zato igralnega avtomata ni treba prenesti.

zaključek

Zeus III je odličen model za ljubitelje nenavadnih video igralnih avtomatov. Posebej razveseljiva so načela oblikovanja kombinacij, zaradi katerih izplačila niso nič nenavadnega. Res je, možnosti niso posebej velike. Seveda bodo vsi uživali v krogu brezplačnih vrtljajev z dodatnimi funkcijami. Prednosti igre sta tudi zelo kakovostna grafika in popoln ruski prevod.

 • OddelekIgralni avtomati
 • ProizvajalecWms gaming
 • Najvišja stopnja80
 • Odstotek izplačila (RTP)96.1%
 • Progresivni jackpotNe
 • Število bobnov6
 • Število vrstic192
 • JokersDa
 • Igranje pod enakimi pogojiNe
 • Bonusne igreNe