Zorro

Casino Online Slovenija

Pregled igralnega avtomata Zorro

Zorro

Slavnega plemenitega razbojnika Zorra, ki bi lahko veljal za špansko inkarnacijo Robina Hooda, je izumil Johnston McCully. Bil je junak njegovega romana The Curse of Capistrano, objavljenega v prvi polovici dvajsetega stoletja. Prvi film s tem likom je bil The Sign of Zorro (1920), v katerem ga je igral Douglas Fairbanks. Kasneje je na zaslone prišlo več kot dvajset slik. Najbolj znani so filmi z Alainom Delonom in Antoniom Banderasom v glavnih vlogah.

Razvijalci programske opreme igralnice menijo, da legendarni maščevalec, ki obvlada rapir in bič, ni zelo priljubljen. Ni se lahko takoj spomniti brezplačnih igralnih avtomatov, ki so mu posvečeni. Kljub temu ti modeli obstajajo. Eden od njih je video reža "Zorro" proizvodnja Aristocrat. To je obravnavano v tem pregledu.

 • Najvišja stopnja125
 • Največje množenje5000:1
 • Število bobnov5
 • Število vrstic25

Igranje reže Zorro

Igra Zorro ima pet kolutov. Ko so nepremične, se slike na zaslonu nahajajo na shemi 5x3. Dovoljeno je igrati igralni avtomat "Zorro" na eni do petindvajsetih linijah. Stave nanje so lahko enake le zneskom od pet centov do pet evrov. Pri enem vrtljaju lahko dobite do sto petindvajset evrov. Stranke imajo na voljo tudi dodatno bonusno stavo v višini desetih kovancev. Z njim se aktivira nagradna igra, ki je opisana v nadaljevanju. Najvišja stava na krog znaša sto petinsedemdeset evrov. Video igralni avtomat vsebuje običajne slike, posebne simbole, igro s tveganjem, brezplačne vrtljaje, dodatne množitelje in več vrst bonus iger. Pravila za obračunavanje izplačil za kombinacije niso nič nenavadnega. Na zadevnem traku mora biti v vrsti več enakih slik, začenši s prvim kolutom na levi. Za dobitno kombinacijo se šteje le najdaljša varianta na vsaki poziciji, vendar je lahko v enem vrtljaju več kombinacij na različnih trakovih. Izplačila se izračunajo glede na kvote (od x3 do x5000), pomnožene s stavo na linijo. Ves denar, ki pripada stranki na podlagi rezultatov žrebanja, lahko takoj prenesete na glavni račun. Če ste zelo hazarderski, lahko ta znesek v igri s kvotami poskusite povečati. Uganite barvo ali barvo zaprte karte. Pravilen odgovor v prvem primeru podvoji vaš dobitek, v drugem primeru pa štirikrat poveča vaš dobitek. Brez pravice do napake se lahko petkrat zaporedoma odločite za največ petkrat. Trenutno nimamo podatkov o teoretičnem donosu igralnega avtomata Zorro, vendar jih bomo poskušali najti pozneje.

Posnetki zaslona iz igre Zorro

Spletni igralni avtomat Zorro : simboli Wild in Scatter

Simboli v igri so slike glavnega junaka, njegove srčne izbranke Juliane, kapitana Monastaria, črnega konja, soda, vreče zlatih kovancev in kart od valeta do asa. Posebne funkcije imata simbol Wild (Zorro) in simbol Scatter (konj). Za simbole s črkami Z, O in R, ki se pojavijo, ko je bonusna stava aktivna, glej razdelek Bonusne igre spodaj.

 • Znak Wild tvori kombinacije, ki prinašajo visoke množitelje, po potrebi pa nadomesti tudi druge slike, razen simbolov Scatter.
 • Scatter se od drugih elementov razlikuje po tem, da je neodvisen od aktivnih linij, njegovo izplačilo pa je odvisno od skupne stave v krogu.

Bonus igre stroja Zorro

Če igralec vplača dodatno stavo, se na kolutih pojavijo simboli Z (v prvem stolpcu), O (v drugem in petem stolpcu) ter R (v tretjem in četrtem stolpcu). Ko na zaslonu sestavijo besedo ZORRO (razporeditev črk na kolutih je lahko poljubna), se začne ena od bonusnih iger. Njegova izbira je naključna. Na kratko si oglejmo glavne značilnosti teh krogov: Podrobnosti o pravilih so na voljo v razdelku Pomoč.

 • Tornado - dobitek, ki lahko znaša do petsto kovancev (stave na linije).
 • Zlati kovanci - kovance morate izbirati, dokler ne dobite dveh enakih simbolov. Nato boste prejeli izplačilo (tudi do petsto kovancev).
 • Wild Z - začnejo se trije brezplačni vrtljaji. V vsakem od njih se na zaslonu pojavi še en dodatni simbol Wild v obliki simbola Zorro. Ta bo veljala do konca žrebanj. Tako bodo v zadnjem vrtljaju na kolutih trije od njih.
 • Sodi - na zaslonu se prikažejo sodi. Če izberete eno od njih, boste upravičeni do številnih brezplačnih vrtljajev (od pet do dvajset), med katerimi se kombinacije Wild izplačajo z dodatnimi množitelji (od x2 do x15).

Jackpots

Progresivni jackpot Zorro ni na voljo.

Kako igram Zorro ? (vmesnik)

Celoten ruski prevod modela vam bo omogočil, da sami razumete funkcije vseh elementov vmesnika.Na plošči je veliko različnih gumbov in oken, vendar so vsi intuitivni. Samo nekaj minut igrajte video igralni avtomat in razumeli boste, čemu so namenjeni vsi elementi. Za izbiro vseh linij in najvišje stave sta na voljo ločena gumba. Gumb za aktivacijo bonusne stave je na desni strani. Prikazuje glavni lik. V tabeli izplačil so prikazane kvote kombinacij. Tam boste našli tudi razporeditev linij, splošna pravila, opis igre na kvote in podatke o bonusni igri. Igralni avtomat Zorro lahko prenesete ali odprete v različici flash.

zaključek

To je odličen video igralni avtomat, ki še posebej navdušuje s številnimi zelo zanimivimi in donosnimi bonusnimi funkcijami. Seveda jo morate igrati z bonusno stavo. V nasprotnem primeru postane običajen igralni avtomat s standardnim naborom možnosti.

 • OddelekIgralni avtomati
 • ProizvajalecAristocrat
 • Najvišja stopnja125
 • Največje množenje5000 : 1
 • Progresivni jackpotNe
 • Število bobnov5
 • Število vrstic25
 • JokersDa
 • RazpršitevDa
 • Igranje pod enakimi pogojiDa
 • Stava na linijo0.05 - 5
 • Bonusne igreime